Så er sommeren lige så stille ved at gå på held og derfor tænkte vi i bestyrelsen at vi skulle samles til en sommerfest. Festlighederne finder sted ved rideklubben:

Lørdag 25. august 

Birgitte og Ole vil være værter for aftensmaden så man skal kun tænke på drikkevarer til aftenen. Inden aftensmaden har vi lagt op til en arbejdsdag så vi kan få shinet rideklubben op.

Arbejdsdagen starter kl. 9.00 til rundstykker i rytterstuen hvor vi afholder fælles briefing om dagens opgaver. Tilmeldning til dagen er nødvendig mht. planlægning af både mad og hvilke opgaver vi kan forvente at få lavet på selve dagen. Inde under referat fra “Bestyrelsesmøde 16. juli 2018” kan man se hvilke ønsker vi har for dagen, og hvis du sidder med en smart idé eller andet så tøv ikke med at kontakte os!

https://www.gl-estrup-rideklub.dk/klubben/referater/ 

 

Vi håber at så mange som muligt vil bakke op om dagen – det plejer at være enorm hyggeligt! Jo flere vi møder op, jo mere får vi lavet og det er klart sjovere at løfte i samlet flok.

Så skynd jer at skrive jeres navne på tilmeldningslisterne i stalden, eller send en mail til: mail@gl-estrup-rideklub.dk eller en SMS til Emma Lemmer Jørgensen på 27118963

Vel mødt! Vi ses!

Sommerfest sammenkoblet med arbejdsdag